Nieuwsbericht 9 december 2011

Brooke Hospital for Animals in Paradiso! Waylon's Lucky Night Tour in Amsterdam.


Waylon Paradiso foto Melissa Zomer

Op 9 december 2011 gaf onze ambassadeur Waylon een weergaloos concert in Paradiso. Hij onderbrak het voorlaatste nummer van zijn optreden om het publiek te vertellen over het werk van Brooke en over de reden waarom hij ambassadeur van Brooke is geworden. 


Waylon en zijn band schenken de gage van hun optreden in Paradiso aan Brooke Hospital for Animals!!! Het was een complete verrassing voor de mensen van Brooke, die eerder die avond honderden glow in the dark-armbandjes hadden uitgedeeld aan de concertgasten, met de tekst “W&A glowing for Brooke”©. W&A staat uiteraard voor Waylon en Annemijn. Waylon omschrijft het publiek van Paradiso als een “warm bad met veel schuim”.  Voor de intens gelukkige staf van Brooke was Paradiso op 9 december 2011 het paradijs.


Foto's: Melissa Zomer
© "glowing for [......]" is a slogan registered by Brooke Hospital for Animals Amsterdam.