Werkdier Nieuws Zomer 2024


Werkdier Nieuws Zomer 2024In juni wordt onze zomernieuwsbrief bezorgd bij onze trouwe achterban. De nieuwsbrief helpt ons enorm bij het vergroten van onze naamsbekendheid en het werven van nieuwe donateurs, omdat onze donateurs de nieuwsbrief doorgeven aan familie, vrienden en buren. Wilt u donateur worden en twee maal per jaar onze nieuwsbrief met berichten uit onze kliniekcentra ontvangen, klik dan hier.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij met een kleine kantoorbezetting werken: slechts één persoon kan de telefoon opnemen. Wijzigingen ontvangen wij het liefst per e-mail op: info@brooke.nl

Klik voor veelgestelde vragen alstublieft hier.
Voor informatie over een periodieke schenkingsovereenkomst klik hier.

Kijk hier het filmpje "Brooke-dierenarts Dr. Israa 'fluistert', paard luistert", waarin Dr. Israa in de Brooke-kliniek van Aswan een merrie laat wennen aan de aanraking van haar achterbeen, zodat de hoefsmid de hoeven van de merrie uiteindelijk kan bekappen.