TV-spot "Brooke ziet ze. Brooke helpt ze."


 

 


Onze televisiespot "Brooke hoort ze. Brooke ziet ze. Brooke helpt ze." wordt van 13 tot en met 19 maart uitgezonden bij de Ster op NPO 1, 2 en 3. 

In de spot - let op: de Ster zendt een kortere versie uit, zonder bloederige beelden - laten we de harde realiteit zien: werkdieren moeten ploeteren om een schamel loon te verdienen voor hun straatarme eigenaar en diens gezin. De ezels en paarden worden tot het uiterste gedreven, vaak tot ze er letterlijk dood bij neervallen. Maar onze spot toont ook wat onze dierenartsen en voorlichtingsmedewerkers doen om de leefomstandigheden van de dieren structureel te verbeteren.

Onze dierenartsen helpen jaarlijks honderdduizenden werkpaarden en ezels, uitsluitend dankzij de steun van donateurs.

Wilt u het werk van Brooke Hospital for Animals steunen? Klik alstublieft hier

Wilt u een eenmalige donatie doen? Klik alstublieft hier.