Nieuwsbrief Winter 2015-2016


Winternieuwsbrief 2015-2016Vandaag hebben wij onze winternieuwsbrief 2015-2016 uitgestuurd naar onze achterban. 
De cover toont een patiënt met hoef- en gewrichtsproblemen in de kraal van de Brooke-kliniek in Cairo. Hij is te mager en draagt de littekens van tuigwonden. Nu is hij in goede handen en omringd door vriendjes. Naast medische hulp, geniet hij van de liefdevolle verzorging, van de rust, van het verse groenvoer en water. Allemaal dingen die hij tijdens zijn zware werkleven nooit heeft gekend. De patiënt begint al aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Hij heeft zijn oortjes naar voren en reageert alert op de fotograaf. Het dier zal in de kliniek blijven tot hij weer is aangesterkt. De eigenaar krijgt voorlichting over een goede verzorging van zijn dier. Het overgrote deel van de patiënten - en dat zijn er jaarlijks vele duizenden – verlaat weer helemaal gezond onze klinieken. Dankzij onze donateurs kunnen onze dierenartsen hun belangrijke werk voortzetten.

Wilt u donateur worden en twee maal per jaar onze nieuwsbrief met berichten uit de kliniekcentra ontvangen, klik dan hier.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij maar één telefoonlijn hebben. Wijzigingen kunt u ook per mail aan ons doorgeven: info@brooke.nlKlik voor veelgestelde vragen alstublieft hier.