Nieuwsbrief Zomer 2015

Onze zomernieuwsbrief “Werkdier Nieuws” is uitgestuurd naar onze donateurs. In de nieuwsbrief staan verhalen over de dieren die zijn geholpen door onze dierenartsen en andere berichten uit onze kliniekcentra.


Zomernieuwsbrief 2015 paardenhoedje AswanJaarlijks helpen de Brooke-dierenartsen honderdduizenden werkpaarden, ezeltjes en muildieren in landen als Egypte en Pakistan. Zij kunnen hun werk uitsluitend doen dankzij donateurs. Wij zijn onze achterban intens dankbaar voor alle hulp en steun.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij de telefoon met twee personen bemannen. Wijzigingen kunt u ook per mail aan ons doorgeven: info@brooke.nl

Klik voor veelgestelde vragen alstublieft hier.

Wilt u donateur worden en tweemaal per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.