Brooke-Egypte. Onze inspiratie.

Brooke-Egypte is opgericht in 1934 en heeft 7 kliniekcentra en 30 mobiele teams. De Brooke-dierenartsen, assistenten en dierverzorgers helpen jaarlijks 180.000 werkpaarden en ezels. Zij kunnen hun belangrijke werk doen dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs.


Brooke-Egypte is opgericht in 1934 en heeft 7 kliniekcentra en 30 mobiele teams. De Brooke-dierenartsen, assistenten en dierverzorgers helpen jaarlijks 180.000 werkpaarden en ezels. Zij kunnen hun belangrijke werk doen dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs.

De toegewijde medewerkers van Brooke-Egypte verrichten geen wonderen, maar ze helpen altijd en overal er het beste van te maken. In deze videoclip vertellen zij wat de organisatie voor de dieren en de eigenaren betekent; wat Brooke voor hen betekent, en hoe het zou zijn als Brooke er niet meer zou zijn.