Nieuwsbrief Winter 2014 is uit!

Op de voorkant van de winter-nieuwsbrief staat een patiëntje in de kraal van de Brooke-kliniek in Cairo.


covernbw14In Egypte is het allemaal begonnen. In 1934 opende Mrs. Dorothy Brooke het eerste paardenziekenhuis in Cairo. In het ‘Old War Horse Memorial Hospital’, later omgedoopt tot het ‘Brooke Hospital for Animals’, konden eigenaren, doorgaans niet in staat om diergeneeskundige hulp te betalen, hun zieke en verzwakte werkdieren gratis laten behandelenSinds de oprichting heeft Brooke Hospital miljoenen werkpaarden en -ezels en hun eigenaren geholpen. Het gedachtengoed van Dorothy Brooke leeft voort.  

Dankzij donateurs kunnen onze dierenartsen en hulpverleners jaarlijks honderdduizenden dieren helpen. 

NB Onze kantoorbezetting is klein; er zijn slechts twee mensen die de telefoon beantwoorden. Vriendelijk verzoek om vragen en wijzigingen (adres, incasso e.d.) naar info@brooke.nl te mailen. Dank!