Brooke Hospital genomineerd voor ANBO MAX Goede Doelen Prijs 2013!Op 4 oktober hebben belangenbehartiger voor senioren ANBO en Omroep MAX de vijf genomineerden bekendgemaakt van de ANBO MAX Goede Doelen Prijs 2013. Deze prijs, die dit jaar alweer zijn zesde editie kent, is in het leven geroepen om goede doelen en al hun vrijwilligers een steuntje in de rug te geven. 

Dit jaar staat de prijs in het teken van Dierenwelzijn, Brooke Hospital for Animals Nederland is één van de vijf genomineerden! 

In televisieprogramma Studio MAX Live is maandag 7 oktober aandacht besteed aan de ANBO MAX Goede Doelen Prijs en de uitreiking van de prijs geschiedt op maandag 2 december in de studio bij 'Tijd voor Max'.

Update 2 december 2013:
De Vlinderstichting is de winnaar geworden. Heel veel dank aan alle mensen die voor Brooke gestemd hebben!folder