Nieuwsbericht 25 oktober 2011

Waylon en Annemijn zijn de nieuwe ambassadeurs van Brooke Hospital for Animals!


waylon

Zij gaan zich inzetten voor het welzijn van werkdieren van straatarme mensen in Egypte, India en Pakistan. Paarden en ezels die letterlijk hun leven geven voor hun baas.

Waylon en Annemijn: “We hebben de televisiebeelden van Brooke gezien. Als elk van onze tranen een euro waard was, dan konden we heel wat drinkbakken en klinieken bouwen. Wat een helden zijn de Brooke-dierenartsen, diepe buiging en respect voor wat ze doen! Wij zullen ons beste beentje voor zetten, eigenlijk zoals al die trouwe dieren dat graag zouden willen, maar gewoon niet meer kunnen. We hopen dat we wat gewicht van hun schouders kunnen halen.”

Naast fondsen werven voor Brooke, willen zij tevens de bekendheid van de organisatie vergroten. "De kennismaking met Brooke Hospital for Animals laat niemand onberoerd. Woorden zijn eigenlijk overbodig na het zien van de schrijnende beelden van zo veel dierenleed."